Line-up

Camel Driver

Stoner, Groove, Fuzz, Desert Rock - dat, maar dan met een twist. Volledig instrumentaal weten deze drie mannen uit Kiel je te verrassen met jazz-invloeden in hun rollende stoner.

Gloria

Tsja, we lazen ergens “the Shangri-Las on acid”. Heb je al een beeld? Gloria is een zeskoppige band - 3 mannen en 3 vrouwen, die hun hang naar de sixties niet onder stoelen of banken steken. Magische harmonieuze zang afgetopt met een dikke fuzz-laag. We kunnen nog even doorgaan, maar kom naar Plufest en beleef het zelf!

Groove Invaders

Het is niet alleen heavy wat de klok slaat op Plufest 2018. We gaan ook dansen! Dit Nijmeegse collectief staat garant voor een fijne danscombi van elektronische beats met funk, jazz, acid en afrobeat.

MANTIS

Een razende trein die je met hun pogojazz omver blazen. En dan weer in hogere sferen brengen met post-rock van de bovenste plank. Referenties: And So I Watch You From Afar en Russian Circles. Niet de minsten, maar volgens een hoop mensen (en recensenten ) doorstaan ze de vergelijking prima. Wij verheugen ons in ieder geval op de komst van deze Belgen.

Paracetamol

Garage!Punk! Gedreven door obsessies en frustraties grijpen deze 4 Arnhemmers je bij de kladden. En ze laten je verdwaasd achter. Verlangend naar MEER! Voetjes van de vloer!

Psychic Lemon

Hoe je het ook noemt "freaked out garage rock", "psychedelische spacerock" of "krautfunk" 1 ding is zeker, deze rockers nemen je mee op een wel heel bijzondere swingende trip.

ROTKO

Speelt op Plufest 2018 1 van hun eerste optredens ooit. Een mix van gitaren, drum, bas en poëzie. De opvolger van ContraContra zorgt voor slepende, deinende, stuwende, pompende, beladen, schurende Nederlandstalige composities.

The Soultrappers

En de lokale helden van The Soultrappers. Rootspunk uit een rauw vaatje. Zoals ze zelf zeggen; energieke (psychedelic) punkband geïnspireerd door vuige en snoeiharde muziek! Van 60s tot 90s! Jonge honden die eerder Kids 'n' Billies openden en in het voorprogramma van Disturbance stonden.